Ujævn vej til sejr i Odder

Håndbold: HØJ vinder med seks mål men var ved at komme i problemer undervejs.

Frederik Iversen fik sparket liv i HØJ igen med målet til 21-20. Foto: Arkiv

HØJ vandt også årets tredje kamp, da det søndag blev til sejr 28-22 i Odder. Dermed holder HØJ presset på topholdet TMS Ringsted i mændenes 1. division.

På papiret var det en komfortabel sejr, og sådan så det også længe ud til at blive.

Med fem scoringer i træk slog HØJ allerede i 1. halvleg et stort hul, da gæsterne bragte sig foran 10-4.

Den føring bevarede HØJ frem til pausen, og kort inde i 2. halvleg gjorde Marcus Stroustrup det også til 17-9.

Der var fred og tilsyneladende ingen fare.

Men HØJ fik taget lidt for let på tingene, særligt angrebsmæssigt. Efter tre Odder-scoringer i træk, så kunne målmand Marcus RRaakjær reducere yderligere, da han kunne sende bolden ned i tomt HØJ-mål, mens Tobias Wetzel afsonede en udvisning.

En straffescoring af Bo Spellerberg løste ikke op på HØJ’s angrebsspil. Det var nu ikke for det, at HØJ ikke kom frem til chancer. Dem var der egentlig nok af, men der blev brændt på det grusommeste, og så kunne Odders Frederik Damgaard udligne til 20-20 med cirka ti minutter igen.

Marcus Stroustrup og HØJ holder presset på TMS Ringsted Foto: Kenn Thomsen

Her kunne det have tippet begge veje. Men Odder havde brugt mange kræfter på at hente HØJ’s ottemålsføring, og HØJ formåede at steppe op, da det gjaldt.

Da Odder havde chancen for at bringe sig foran første gang i kampen, så stjal Frederik Iversen bolden og scorede til 21-20. Det var lige det, som HØJ behøvede og gæsterne scorede yderligere fire gange, og så var den potte ude. Men besvær, det var der.