Minister så sundhedscenter

Foto: Annemette Ross Jensen
Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (i midten) fik blandt andet indblik i genoptræningsfaciliteterne i det nye sundhedscenter.       Foto: Finn Jørgensen, Egedal Kommune
Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (i midten) fik blandt andet indblik i genoptræningsfaciliteterne i det nye sundhedscenter. Foto: Finn Jørgensen, Egedal Kommune

Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) var mandag på besøg på Egedal Sundhedscenter for at høre mere om, hvad man gør for at skabe gode og sammenhængende sundhedsfaglige forløb for kommunens borgere. På Sundhedscentret har man samlet en række forskellige faggrupper, så der blandt andet er sygeplejeklinik, undersøgelsesrum og genoptræningsfaciliteter.

– Det er ret interessant at se, hvordan man har samlet så mange forskellige faggrupper under ét tag. På den måde kan borgerne faktisk gå fra den del af bygningen, hvor sygeplejeklinikken ligger, og direkte over i den anden del for at få eksempelvis genoptræning. Det kan man da kalde et minimum af transporttid, siger sundheds- og ældreminister Sophie Løhde i en pressemeddelelse.

Sophie Løhde blev vist rundt af borgmester Willy Eliasen (V), social- og sundhedsudvalgsformand Vicky Holst Rasmussen (S), direktør Peter Olrik og centerchef for Sundhed og Omsorg, Erik Petersen.