Mad og motion for demensramte

Foto: Annemette Ross Jensen

I 2017 er Klub Husker du? for demensramte og deres pårørende på Damgårdsparken 7 i Stenløse klar med tre aktiviteter: To om mad og én men motion. Aktiviteterne er arrangeret af Alzheimerforeningen i Egedal i samarbejde med en række frivillige, og de er åbne for alle, men kræver tilmelding.

Således er den 5. januar sidste frist for at tilmelde sig Madklubben for op til fire par fra klokken 15 til 18 på onsdage i ulige uger – første gang onsdag den 18. januar. Her skal deltagerne lave mad sammen under kyndig vejledning af Birgitte Friis Mikkelsen med egenbetaling af ingredienserne.

Det handler også om mad i Spise-sammen-klubben, som op til 10 personer kan deltage i klokken 17-20 på onsdage i lige uger – første gang den 8. februar – men her skal de ikke selv lave maden, for den bliver købt udefra. Prisen er på omkring 70 kroner pr. person, som skal betales forud, og der er tilmelding fra gang til gang senest torsdag i ugen forinden til Flemming Ignjatovic.

Endelig starter klubben en motionsklub, der er tænkt som en forlængelse af kommunens tilbud »Husk og Træn«, så deltagerne kan fortsætte med motion på Klub Husker Du?'s hold, når kommunens visiterede tilbud slutter. Motionsklubben træner hver onsdag klokken 15-16 i træningslokalet i Damgårdsparken 9. Første gang er onsdag den 18. januar.

Interesserede skal tilmelde sig til Flemming Ignjatovic på 20 24 08 89 eller safirvej@webspeed.dk.