Ledøje-Smørum ramt på bredden

Foto: René Larsen

Danmarksserieholdet Ledøje-Smørum har mistet holdets to topscorere Emil Scott Rasmussen og Frederik Jørgensen i vinterpausen til henholdsvis Hillerød og Hvidovre. Derfor gør det ekstra ondt, at en håndfuld spillere her i opstarten sidder ude med længerevarende skader.

Det kunne ses i lørdagens testkamp mod et andet danmarksseriehold, Herlev IF. Den blev tabt hjemme i Smørum med 2-0 efter en ellers lige kamp.

Ledøje-Smørum manglede blandt andre: Emil Kjærsgaard, Mathias Gransee, Morten Larsen, Jacob Søeberg og Rasmus Thomsen. Det stopper ikke ved det. Kristian Larsen, der spillede det meste af kampen efter at tilbagevendte Kasper Gram måtte udgå med et slag i hovedet, skal gennemgå en hofteoperation i næste uge. Den holder ham formentlig ude resten af året.

1. halvleg endte målløs. Der var et par enkelte chancer til Ledøje-Smørum ved hurtige Tommy Vu og Frederik Jegind Christensen.

Det var også ganske lige i 2. halvleg. Benjamin Madsen var tættest på for Ledøje-Smørum med et drønende langskud, men også Herlev havde dets mulighed.

10 minutter før tid blev dødvandet brudt. Ledøje-Smørums markeringer svigtede ved et hjørnespark, og så kunne Asger Damgaard med et flot firsttimer bringe Herlev foran.

Ledøje-Smørum pressede på for en udligning, men det gav blottelser bagude, og i opgørets sidste minut øgede Claes Mejnert Pedersen på en friløber.