Ledøje nærmer sig bunden

Ledøje-Smørum og træner Kim Kjærsgaard spillede mod Herlev lørdag i Danmarksseriens pulje 2. Foto: Rudi Dalsgaard d678ebae-c638-4a05-9766-4ef7ce11558c

FODBOLD: Det kniber i voldsom grad med at spille sig til chancer

For anden kamp i træk måtte Ledøje-Smørum forlade hjemmebanen uden at have scoret. Og så kunne KFUM tage hjem til Nordvest kvarteret i København med en smal sejr i bagagen.

De 90 minutter blev en noget blodfattig omgang rent chancemæssigt. For KFUM havde heller ikke meget at byde på.

I det 19. minut blev det ellers til en stor chance til gæsterne. Dommeren mente, at Rasmus Thygesen havde fældet en KFUM-spiller i straffesparksfeltet.

Men KFUMs Jakob Skaaning Johansen sparkede sit straffespark så tydeligt, at Nicolaj Bjerregaard i Ledøjes mål kunne parere skuddet. En KFUM-spiller fulgte op på riposten, men sendte bolden langt over mål.

Kampens enlige scoring faldt med seks minutter tilbage. Ledøje havde lige haft en afslutning. KFUM slog kontra, og det kneb med kommunikationen i Ledøjes forsvar, så Peter Dan Barfod kunne stryge af sted og sende bolden i mål til 0-1.

Ledøjes Frederik Jørgensen havde ført en noget ensom tilværelse i angrebet. Det forsøgte Kim Kjærsgaard at lave om på efter scoringen ved at sende den 17-årige debutant Lucas Gudmann og den 18-årige Niklas Dysted på banen, så de måske kunne skabe noget og i hvert fald ville få noget rutine.

Næste opgave er ude mod Holbæk.