Kampvalg til skolebestyrelse i sigte

Foto: Annemette Ross Jensen
Boesagerskolen er under ombygning.
  Foto: Allan Nørregaard
Boesagerskolen er under ombygning. Foto: Allan Nørregaard

Egedal: Der er udsigt til kampvalg om de syv pladser i skolebestyrelsen til skolen i distrikt Smørum, der tæller skolematriklerne Balsmoseskolen, Boesagerskolen og Søagerskolen. Det oplyser skoleleder Peter Kilmose til Frederiksborg Amts Avis efter valgmødet mandag aften.

– Det gik godt. Rigtigt godt. Vi skulle bruge syv repræsentanter plus suppleanter, og vi havde 12, og efter, at de havde diskuteret lystigt, besluttede de, at de gerne ville fastholde, at de stiller op, så der ser ud til, at vi skal ud i et kampvalg, fortæller han.

Udover de 12, der allerede har meldt sig, kan flere komme på banen, for sidste frist for at melde sig er først den 8. maj.

De 12, der indtil videre har meldt sig som kandidater til distrikt Smørums skolebestyrelse er: Jeppe Krag, Boesagerskolen, Pia Markersen, Boesagerskolen, Jens Skov, Boesagerskolen, Ane Plouman Hag, Balsmoseskolen, Martin Kaag, Balsmoseskolen, Stephan Grubbe Sølby, Balsmoseskolen, Anders Bonde Boysen, Søagerskolen, Peter Egemose Grib, Søagerskolen, Christel Rousing, Boesagerskolen, Julian Simpson, Balsmoseskolen, Kristine Westrup, Balsmoseskolen, og Lotte Zierau Christensen, Boesagerskolen.