HØJ halter i starten

Foto: Per Christensen, Anders Kamper
14SPO PC HØJ mænner.
  HØJs mænd møder Skive i handboldens 1. division
   Foto: Per Christensen
14SPO PC HØJ mænner. HØJs mænd møder Skive i handboldens 1. division Foto: Per Christensen Per Christensen

For så vidt er det ikke en katastrofe at tabe til hverken Skive eller Team Sydhavsøerne, men for HØJs herrer i 1. division er nærmest katastrofale indledninger på kampene årsagen til nederlagene.

27-28 til Skive efter en start fyldt med tekniske fejl af alle mulige slags, og hele 24-32 mod TSØ i Maribo. Her var fejlene færre, men spillet og paratheden der ikke.

– Jeg savner ærgerrigheden fra spillerne efter at vinde duellerne mand-mand, og der var TSØ for gode. Vi kom ikke frem til meget godt, og så brændte vi for mange chancer i 1. halvleg. I forsvaret manglede vi også noget aggressivitet. Man lod for meget stå til, og så var der heller ikke mange redninger på distanceskuddene, lyder det fra træner Jesper Fredin.

HØJ kom på 20-24, men ikke tættere på.

– Vi bøvler med at få trykket på knapperne, så vi får overført nogle af de gode ting til træning over i kamp samt lagt 10 procent til, hvor vi falder 10 procent i stedet. Vi skal være bedre til at investere alle de kræfter, vi har og kan mobilisere. Al energien og det gode spil skal ud, for det er en stærk række, hvor man ikke vinder, hvis man ikke investerer alt. TSØ er et godt hold i sær hjemme, og selv om Vukman er god og blandt andet sørger for, at Nicklas Petersen scorer syv gange, så skal vi være der noget mere.

– Det er ikke helt skidt, men vi skal kigge på, hvordan vi kan give mere af os selv og investere blod, sved og tårer i alt, hvad vi gør for at vinde, siger Jesper Fredin.