Fritidspas til udsatte børn og unge

Af S-kandidater til KV2021 og frivillige Bo Brøndum Pedersen, Måløvvej 21, 3660 Stenløse (spejderne i Ganløse), Morten Lyager, Rødkælkevej 5, 3560 Ølstykke (DUI-Ølstykke), Line Andrup, Irishaven 28, 2765 Smørum (LSI Gymanstik)

Vi har udsatte børn og unge i Egedal Kommune, som har brug for hjælp for at kunne deltage i fritidsinteresser, vi savner dem. Derfor har vi det sidste år arbejdet hårdt på at få Egedal Kommune til at indgå aftale om fritidspas til udsatte børn/unge – og vi er utrolig glade for, at vores arbejde har båret frugt, og der nu er 200.000 i budgettet i 2022, så 200 børn kan støttes.

Men hvordan gør vi det lettest? Vi tænker, at vi skal lade det være let for frivillige ledere søge midler – men vi har også dygtige skolelærere og pædagoger, vi har stor tillid til dem, de bør også kunne indstille børn til fritidspas uden tunge processer.

Sig til hvis du har et godt forslag – vi skal lave en simpel proces og få pengene ud og arbejde for vores børn og unge. Vi arbejder fortsat videre i arbejdet for børn og foreninger.