Fem nominerede til erhvervspris

Indstillet: Føtex Egedal, Dbramante 1928 ApS, PM Montage-Teknik A/S, Sternberg VVS & Gasteknik A/S samt Ølstykke Bageri og Conditori er indstillet.

Fem nominerede til erhvervspris

Mike og Louise Christensen fra Ølstykke Bageri er blandt de nominerede til Egedal Erhvervspris, der uddeles torsdag morgen.

Mike og Louise Christensen fra Ølstykke Bageri er blandt de nominerede til Egedal Erhvervspris, der uddeles torsdag morgen.

Der er fem nominerede, når Egedal Kommune på torsdag uddeler Egedal Erhvervspris ved nytårskuren for erhvervslivet på Egedal Rådhus

De fem nominerede er Føtex Egedal, Dbramante 1928 ApS, PM Montage-Teknik A/S, Sternberg VVS & Gasteknik A/S samt Ølstykke Bageri og Conditori er indstillet.

De hyldes blandt meget andet for at have et fokus på at skabe rummelige og mangfoldige arbejdspladser og sikre unge en tryg start på arbejdslivet. Samtidig ser kommunen et engagement i lokalmiljøet og et fokus på vedvarende energi og bæredygtig produktion.

Føtex ved butikschef Kim Hansen fremhæves blandt andet for at have et stort antal ungarbejdere og elever, så dagligvarebutikken på den måde åbner muligheder for unges fremtid i detailbranchen.

Dbramante 1928 ApS ved direktør Dennis Dress producerer blandt andet telefoncovers af genbrugsplast, og virksomehde, der har et helt særligt fokus på bæredygtighed har i 2022 opnået anderkendelsen “Klodens grønneste branchen”.

Maskin- og smedevirksomheden PM Montage-Teknik A/S har blandt andet gjort en stor indsats ved at integrere en ukrainsk flygtning på kort tid og med succes.

Sternberg VVS & Gasteknik A/S ved ejer Kim Busch tager blandt andet ansvar for at dygtiggøre unge og klæde dem på til faguddannelserne.

Ølstykke Bageri & Conditori ved Mike og Louise Christensen har åbnet butik nummer to i Egedal By, og egangerer sig i lokalsamfundet ved at være sponsorer for lokalsporten og skabe butikker til Egedals unge.