Debat: Lokallisten er også glade for åløb-beslutning

Valgt: I bestyrelsen for lokallister

Der tales rigtigt meget om naturen og biodiversitet i disse år, og også derfor er det dejligt, at Stenløse Å fortsat kan bibeholdes i sin form," skriver Ulrik John Nielsen, gruppeformand for Lokallisten Ny Egedal

Ulrik John Nielsen, gruppeformand for Lokallisten Ny Egedal

I Lokallisten Ny Egedal er vi også rigtigt godt tilfredse med, at Stenløse Å ikke skal rørlægges.

I Lokallisten Ny Egedal har vi gennem de sidste år engageret os og brugt mange timer på at blive klogere på dette projekt. Og vi har fra starten af sidste byrådsperiode været optaget af at lytte til borgerne i Stenløse og beboerne langs åen.

Der har været holdt utallige møder politisk om omlægning/rørlægning, og der har været skrevet og sagt meget i denne store komplekse sag. Der har fra mange borgere, specielt langs åen, været store følelser og frustrationer, men samtidigt har en gruppe borgere arbejdet på fuld kraft for at blive hørt.

Derfor er vi i Lokallisten Ny Egedal også meget glade for, at disse borgere (foreningen bevar Stenløse Å) er blevet hørt og taget alvorligt. Ægte borgerinddragelse.

Vi tænker at samspillet mellem borgerne, kommunen og Novofos har været givtigt for alle. Der tales rigtigt meget om naturen og biodiversitet i disse år, og også derfor er det dejligt, at Stenløse Å fortsat kan bibeholdes i sin form og dens fauna og diversitet, der er langs åen til stor glæde for alle de dyr, insekter, fisk, fugle og ikke mindst mennesker, der lever og bor her.

Fra Lokallisten Ny Egedal skal der lyde en stor tak til alle, der har arbejdet med bevarelsen af Stenløse Å. Nu skal politikere og fagfolk arbejde videre med klimatilpasningsplan for Stenløse By, og der vil stadig være fokus på bæredygtig byudvikling af nye og eksisterende byområder.

Et arbejde vi ser frem til at arbejde videre med den kommende tid i byrådet og sammen med borgerne.

Der tales rigtigt meget om naturen og biodiversitet i disse år, og også derfor er det dejligt, at Stenløse Å fortsat kan bibeholdes i sin form,” skriver Ulrik John Nielsen, gruppeformand for Lokallisten Ny Egedal