By blev lettet for 120 kilo affald

Veksø by blev omkring 120 kilo affald lettere i forbindelse med Danmarks Naturfredningsforening og Veksø Borgerlaugs affaldsindsamling søndag, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Per Gudmundssen fortæller, at borgerlauget har modtaget 18 sække affald, der bliver hentet af Egedal Kommune i de kommende dage.

– Jeg gætter på, at der er omkring 120 kilo affald, og det er en del mere end sidste år. Så vi er godt tilfredse med resultatet, sagde han, som ikke er sikker på, at den sidste sæk affald er returnet, idet hans kone og ham udleverede 25 poser.

Hanne Fallesen og Lone Pihl gik en tur ned omkring Veksø Station for at bidrage til at gøre byen kønnere, og de kom hjem med godt otte kilo metaldåser, cigaretpakker og papirlommetørklæder – og til deres store overraskelse; gamle bomberør, der har ligget der lige siden nytårsaften.

– Vi synes, det er flot, når naturen er ren, og det nyder vi, forklarede Lone Pihl om årsagen til, at de gad at bruge omkring halvanden time af deres søndag på at bidrage, mens de snakkede hyggeligt.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag