Zidane jubler over genfundet Real Madrid-niveau

Real Madrid slog søndag Real Sociedad 3-0, og Zinedine Zidane var glad for at se sit hold ramme niveauet igen.

Zinedine Zidane så søndag sit Real Madrid-mandskab vinde med 3-0 på hjemmebane mod Real Sociedad.
Zinedine Zidane så søndag sit Real Madrid-mandskab vinde med 3-0 på hjemmebane mod Real Sociedad.

Hvis Zinedine Zidane gik i seng med et smil på læben søndag, er der ikke noget at sige til det.

Resultaterne i den spanske fodboldliga kunne næsten ikke have passet ham bedre.

Først smed FC Barcelona point med 1-1 ude mod Real Betis, så tabte Sevilla 1-3 ude mod Espanyol, og så sluttede Real Madrid selv dagen med at besejre Real Sociedad med 3-0.

Efter et par uger med pokalexit og lunke resultater for det skadeplagede Real Madrid-mandskab lignede hovedstadsholdet i dele af kampen mod Real Sociedad igen et hold i nogenlunde balance.

Og det glædede den franske cheftræner.

– Efter nogle lidt svære dage var vi atter os selv til aften. Det var en helstøbt præstation imod en stærk modstander, lyder det fra Zidane ifølge AFP.

– Vi må sige, det har været en god aften for os, fordi vores konkurrenter har spillet uafgjort eller tabt.

Med sejren er Real Madrid fire point foran både Barcelona og Sevilla i Primera Division, og Zidanes hold har endda spillet en kamp færre.

Nok så vigtigt som det øgede forspring var det, at Real Madrid fik bremset en tiltagende utilfredshed blandt fansene, og superstjernen Cristiano Ronaldo fik igen scoret foran hjemmepublikum.

Med skader til Marcelo, Pepe, Daniel Carvajal, Luka Modric, James Rodriguez og Gareth Bale samt formdyk til Karim Benzema er Real Madrid afhængig af, at Ronaldo rammer sit topniveau.

I næste runde møder Real Madrid sin pokalbøddel fra Celta Vigo på udebane. Til den kamp er den tyske midtbanestyrmand Toni Kroos ydermere i karantæne.