Wozniacki tager vigtigt skridt frem på rangliste

Inden US Open ligger den danske tennisspiller nu nummer fire i verden, og det er godt i forhold til seedning.

Selvom Caroline Wozniacki ikke har formået at spille sig videre fra sin første kamp i nogen af de tre seneste WTA-turneringer, hun har deltaget i, er den danske tennisstjerne alligevel rykket en plads frem på verdensranglisten.

I mandagens opgørelse ligger Wozniacki nummer fire, og timingen kunne ikke være meget bedre.

Det er nemlig den nuværende rangliste, der danner grundlag for seedningerne til årets sidste grand slam-turnering, US Open, der spilles i næste uge.

Den 25-årige dansker ser derfor ud til at blive seedet til en plads i semifinalen. Sidste år tabte Wozniacki finalen til Serena Williams, der suverænt topper verdensranglisten.

Caroline Wozniacki har overhalet tjekken Petra Kvitova, der nu indtager femtepladsen på listen.

Også Simona Halep fra Rumænien er rykket en plads frem, så hun nu er verdens næstbedste på papiret. Russiske Maria Sharapova er rykket ned på tredjepladsen.

Det hører med til historien, at Caroline Wozniacki har brugt 22 turneringer på at samle sine point ind, mens resten af spillerne i top-fem har deltaget i færre turneringer.

Inden US Open begynder, skal Wozniacki spille turnering i New Haven, hvor hun tidligere har vundet fire gange.

Hos mændene ligger Novak Djokovic nummer et på verdensranglisten, mens Roger Federer og Andy Murray indtager henholdsvis anden- og tredjepladsen.