Warriors-stjerner viser klassen i sejr over Cavaliers

Golden State Warriors trak fra til sidst i en ellers tæt kamp mod finalerivalerne fra Cleveland Cavaliers.

Kevin Durant blev Warriors-topscorer med 32 point, da han sammen med sine holdkammerater besejrede Cavaliers på udebane.
Kevin Durant blev Warriors-topscorer med 32 point, da han sammen med sine holdkammerater besejrede Cavaliers på udebane.

De seneste tre sæsoners to NBA-finalister stod natten til tirsdag over for hinanden i verdens bedste basketball-liga.

Golden State Warriors var således på besøg hos Cleveland Cavaliers, og det endte med en 118-108-sejr til gæsternes stjernebesatte mandskab.

Kevin Durant og Stephen Curry førte an hos Warriors med henholdsvis 32 og 23 point. Hos hjemmeholdet blev superstjernen LeBron James endnu engang topscorer, da han blev noteret for 32 point.

Men det var altså ikke nok til at forhindre Warriors-sejren.

De forsvarende mestre fra den amerikanske vestkyst topper nu Western Conference med 36 sejre og blot ni nederlag. Cleveland Cavaliers er nummer tre i Eastern Conference med 26 sejre og 17 nederlag.

Opgøret natten til tirsdag var spækket med nogle af NBA's største stjerner, og også Cavaliers-profilen Isaiah Thomas fik masser af spilminutter.

Thomas har været skadet i det meste af den igangværende sæson, men spillede over en halv time i opgøret og scorede 19 point.

De to hold fulgtes ad i det meste af kampen, men mod slutningen viste Warriors alligevel endnu engang klassen.

Dermed kunne holdet i relativt sikker stil køre udesejren hjem.

Warriors og Cavaliers kender efterhånden hinanden ganske godt. De to hold har således stået over for hinanden i de seneste tre NBA-finaler.

To gange – i 2015 og 2017 – vandt Warriors, mens Cavaliers vandt i 2016.