VoresSolrød går solo

VoresSolrød går solo

Lokallisten VoresSolrød danner ikke valgforbund med andre politiske partier i Solrød Kommune til Kommunalvalget i november 2021.

En enig bestyrelse i VoresSolrød har besluttet, at gå til kommunalvalg den 16 november i år uden at være i valgforbund med andre partier i Solrød Kommune, samt at pege på VoresSolrøds egen spidskandidat Christian Nyholm som ny borgmester i Solrød Kommune.

VoresSolrød er en lokal tværpolitisk liste. Målet er at skabe et stærkt tilbud til borgernes stemmer uden tilhørsforhold til Folketingets etablerede partier. De politiske værdier bygger på ærlighed, troværdighed, engagement, respekt og demokratisk samtale med borgerne, skriver listen i en pressemeddelelse.

– Solrød Kommunes borgere, som vælger at stemme på os, skal vide, at deres stemme netop behandles hos VoresSolrød ud fra disse værdier. Derfor taler vi ikke om borgernes stemmer som spildstemmer, der i et valgforbund kan risikere at hjælpe et helt andet parti til mandater.

Vi taler om tillidsstemmer, som forpligter VoresSolrøds kandidater til at arbejde hårdt for dem i byrådet. Den ærlighed, troværdighed og respekt fortjener borgernes stemmer naturligvis. Derfor har VoresSolrød valgt ikke at gå i valgforbund med andre partier, siger borgmesterkandidat Christian Nyholm.

VoresSolrød ønsker samtidigt at takke Solrød Kommunes etablerede politiske partier for den venlige modtagelse, vi har fået, og ser nu frem til en konstruktiv og respektfuld valgkamp.