Voldsom brand i parcelhus

Svebølle
Stue og køkken brændte totalt ud, da et parcelhus søndag aften brød i brand.

Foto: Jan Holm
Parcelhus i Svebølle blev svært brandskadet, da gnist antændte benzin i forbindelse med knallert reparation i udhus.
  Foto: Jens Nielsen
Parcelhus i Svebølle blev svært brandskadet, da gnist antændte benzin i forbindelse med knallert reparation i udhus. Foto: Jens Nielsen

To store teenage-drenge rodede søndag aften med en knallert i et redskabsskur/udhus på Nordvestvej 3 i Svebølle. Der var noget benzin på gulvet, og da en af drengene slog med en hammer på en bolt, tændte en gnist benzindampene. Det medførte øjeblikkeligt en eksplosion og redskabsskuret brød i brand. Drengene reddede sig ud, men ilden slog gennem et vindue til parcelhuset, som redskabsskuret var bygget op ad.

Naboer, der så røgen kom hurtigt til stedet. Niels Kristiansen fortæller, at manden i huset ville flytte sin bil, så den ikke holdt i vejen for Falcks biler, men de blev enige om, at det ikke var sikkert at gå indenfor.

– Det er en stor familie, der bor i huset, så det må være forfærdeligt pludselig at stå uden et hjem, siger Niels Kristiansen

Selv om brandvæsenet fra Snertinge hurtigt var fremme, brændte stue og køkken totalt ud, og resten af huset var svært sodskadet.

Politiet har gennemført en brandundersøgelse og betragter sagen som fuldt opklaret, fortæller vagtlederen.

jaho@nordvest.dk