VKV-volley på fremmarch…

Volley-fremstød før store elitekampe 14. januar i Korsør: VKV samlede mere end 70 ferierende børn og unge til særlige træningslejre. Stor hjemmekampsdag 14. januar i Korsørhallen med både 1. div. for kvinder og mændenes volley-liga

<newline/> <newline/>Af John Hansen

Volleyballklubben VKV har mere i ærmet end de fleste.

Eksempelvis arrangerede flere frivillige trænere og ledere fra Volleyklubben Vestsjælland – alt imens jule-/nytårsferien var i fuld gang i de vestsjællandske familier – forleden træningslejre for et stort antal børn og unge fra 5-18 år.

Det er en tradition i klubben, at der i alle skoleferier afvikles træningslejre for både klubbens spillere, men også børn og unge som p.t. ikke er medlemmer i Volleyklubben Vestsjælland.

Disse træningslejre er gratis, så alle har mulighed for at være med, påpeger Rolf Meegdes.

<newline/> <newline/>Både kids og unge

Rolf er i øvrigt selv én af VKV's ligaspillere på herreholdet, der igen kan ses her 14. januar i Korsør.

Træningslejrene foregik i Korsørhallen hver dag fra kl. 9-15 på dagene 27, 28. og 29. december, hvor der blev serveret morgenmad og frokost undervejs.

Der foregik selvfølgelig en masse træning, men også sociale aktiviteter på tværs af deltagerne. Det er en bred vifte af trænerne fra VK Vestsjælland, særligt fra førsteholdene, som står i spidsen for træningslejrene, oplyser ungdomskonsulent Rolf Meegdes.

For de helt unge til det populære kidsvolley, var det ikke nødvendigt med forudgående kendskab til spillet.

Der var plads til alle.

<newline/> <newline/>Skolebesøg

'Vi tager også rundt på skolebesøg hvert år, hvor børnene snuser til spillet og prøver det. Men her er der meget mere tid til at gå i dybden med træningen, så de kan få prøvet det lidt mere. Det går jo ud på at brede sporten ud,' siger Rolf Meegdes og oplyser, at det er opbakningen fra sponsorer og samarbejdspartnere, der gør det muligt at kunne tilbyde arrangementet ganske gratis til børn fra hele Slagelse Kommune.

Træningslejren for kids var kun en enkelt dag, mens Volleyklubben Vestsjælland fortsatte i dagene frem mod nytår med træning for klubbens unge, øvede spillere.

<newline/> <newline/>Eliten i kamp i Korsør

Og slutter vi lidt med eliten (seniorer) i VKV, så kan man glæde sig til søndag den 14. januar.

Da er der dobbeltkampe i Korsørhallen kl. hhv. 12 og 14 med de bedste af begge køn.

Først spiller kvinderne fra VKV mod Brøndby i 1. division – hvor vestsjællænderne p.t. holder en fin andenplads.

Og lige derefter skulle ligaherrerne gerne kunne holde deres 6. plads (som er målsætningen, Top-6), når VKV tager imod bundholdet Aalborg.