Vin rykker ind hos blomsterne

Chris Ammnitzbøll Langholm og Anette Jensen er glade for det nye samarbejde mellem Vinspecialisten og blomsterværkstedet.
Chris Ammnitzbøll Langholm og Anette Jensen er glade for det nye samarbejde mellem Vinspecialisten og blomsterværkstedet.

Der er flere ting at fejre i Blomsterværkstedet lige nu. For det første fylder butikken et år. Dernæst fylder indehaver Anette Jensen 40 år, og sidst, men ikke mindst, udvider Blomsterværkstedet med en stor afdeling med vin.

Chris Ammnitzbøll Langholm, konsulent hos Vine Specialisten, var i sidste uge i Høng for at hjælpe Annette Jensen med at få etableret afdelingen, der kommer til at byde på en masse gode rød- og hvidvine, plus forskellige gode flasker whisky og cognac.

– Og så har vi også lidt forskellige boblevand, champagne og andet godt, siger Chris Ammnitzbøll.

Vin Specialisten sælger kun til mindre forhandlere og har et udvalg af vine, man ikke ser andre steder.

Smagsprøver søndag

I forbindelse med Høng Løbet og søndagsåbent, er der gode blomstertilbud søndag den 30. august og Chris Ammnitzbøll vil være til stede og uddele smagprøver på nogle af hans fantastiske vine.

Anette Jensen kommer med kaffe og kage, kaffen er selvfølgelig brygget på hendes gode Farm Mountain kaffe og der er også en konkurrence, hvor man kan vinde lækker vin fra Vin Specialisten.

Man skal blot svare på, hvor mange procent alkohol tilbudsvinen Itynera Primitivo indeholder, så er man med i lodtrækningen om otte gange tre flasker af samme vin.

Ud over den nye vinafdeling har Annette Jense også fået øl fra Bryggeriet Frejdahl, som er ejet af Jim Lyngvild og lækre lakridser fra Lakridseriet og vingummi fra Bornholm lavet på tang og uden gluten.