Vilkår for lokalfora-skribenter

Repræsentanter for lokalfora i Holbæk Kommune kan få adgang til at publicere tekst og billeder, der vedrører deres lokalforum, på Nordvestnyts lokalforasite.

Ved at oprette dig som lokalfora-skribent står du inde for, at du er en af dit lokalforum godkendt skribent. Nordvestnyt forbeholder sig retten til at tjekke dit tilhørsforhold til pågældende lokalforum.

Du skal registrere dig med korrekt og fuldt navn, adresse, e-mail-adresse samt telefonnummer. Det er dog kun dit navn, der offentliggøres samme med dine indlæg.

 

Det er din pligt at sikre dig, at du er i besiddelse af de nødvendige rettigheder til at offentliggøre materialet – billeder såvel som tekst.

Din adgangskode og din profil er personlig og må ikke overdrages til andre. Hvis flere ønsker at skrive for samme lokalfora, kan flere profiler oprettes.

Ethvert misbrug fører til omgående lukning af brugerprofil og sletning af indlæg.

Derudover skal lokalfora-skribenterne overholde de generelle retningslinjer for god tone på www.nordvestnyt.dk, som de beskrives herunder:

God tone

Indlæg må ikke være racistiske, injurierende eller på anden måde af en karakter, der er i strid med gældende lovgivning.

Indlæg af kommerciel karakter accepteres heller ikke.

Lokalfora-skribenterne må ikke udlevere personlige oplysninger om andre, og deres indlæg må ikke være skrevet i en grov tone.

Lokalfora-skribenterne skriver under eget ansvar.

Nordvestnyt forbeholder sig til enhver tid retten til at slette indlæg og udelukke lokalfora-skribenter, der ikke overholder retningslinjerne.

A/S Medieselskabet Nordvestsjælland forbeholder sig desuden retten til at anvende materiale publiceret på www.nordvestnyt.dk og relaterede sites i selskabets øvrige medier.