Viega vokser og udvider

VVS-producenten Viega har oplevet en kraftig vækst og er nu vokset ud af de gamle lokaler i Birkerød

2018 byder på nye udviklingseventyr for Viega i Danmark. Virksomheden er netop flyttet i nye, store lokaler i Birkerød på grund af den stigende fremgang på det danske marked. Det nordiske hovedkontor byder på mere end tre gange så meget plads til blandt andet stigende antal medarbejdere. Det fremgår af en pressemeddelelse. 

De mange nye kvadratmeter skal ikke blot udfyldes af flere medarbejdere – i det nye domicil bygges der også et showroom til Viegas produkter samt bedre faciliteter til afholdelse af seminarer for landets installatører og rådgivere.

Viega har gennem de seneste 115 år samlet stor viden og knowhow inden for blandt andet rent drikkevand, korrosion og rørsamlings-teknik, som nu skal gives tilbage til branchen. Men at undervise og rådgive fagfolk er ikke udebane for Viega. I hovedsædet i Tyskland har det længe været en fast del af virksomhedens ydelser, og nu har det danske kontor rammerne der understøtter kursusvirksomheden på bedste vis.

Viega bliver altså boende i Birkerød, og det er ikke en tilfældighed. 

"Vi har et godt samarbejde med kommunes jobformidling. Faktisk har vi fået flere af vores kanondygtige medarbejdere herfra. Det er vi rigtig glade for, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet," siger Kent Nielsen, adm, direktør for Viega Denmark.

jbe