Viceborgmester åbnede bolig- og livsstilsmessen

Foto: Martin Warming

Furesø Kommunes viceborgmester, Preben Sandberg Pettersson (S), åbnede lørdag formiddag den store bolig- og livsstilsmesse i Farum Arenaen. 

I sin åbningstale glædede viceborgmesteren sig blandt over, at det lokale erhvervsliv får mulighed for at vise sig frem på messen.

"Vi er glade for, at der er så mange udstillere der gerne vil være med på messen her i Furesø – det sætter en tyk streg under Furesøs gode beliggenhed tæt på hovedstaden og i Nordsjælland. I kan forvente, at jeres stande får besøg af 10.000 besøgende borgere de næste to dage. Det er godt for os alle sammen. Vi er nemlig glade for at vores lokale virksomheder får lejlighed til at vise hvad de kan og vil, og håber på, at der ligesom sidste år, vil blive båret mange ordrer med hjem", sagde Preben Sandberg Pettersson. 

Det er Compass Fairs, der er Skandinaviens største messearrangør, der står bag bolig- og livsstilsmesse i Farum Arena, hvor man blandt andet kan få inspiration til hus, have, byggeri, livsstil og bilkøb. Også Furesø Kommune har en stand på messen.

"Furesø har vi mange initiativer vi gennemfører sammen med erhvervslivet. Jeg tror at det tætte samarbejde er årsagen til, at erhvervslivet i Dansk Industris undersøgelse har udpeget Furesø til at være den 14 mest erhvervsvenlige kommune i landet – den 2. mest erhvervsvenlige kommune i hovedstaden og den mest erhvervsvenlige i Nordsjælland. Og der er peget på, at vi har landets bedste infrastruktur. Det vil vi gerne dele med resten af landet. Vi har meget at byde på: Grøn smuk natur, gode boligområder, skoler og børneinstitutioner og blomsterende foreninger med stærke fællesskaber. Det er vores borgeres hjerteslag", lød det fra Preben Sandberg Pettersson i åbningstalen. 

Messen holder åbent lørdag og søndag mellem klokken 10 og 17.

Tegn og vind

Også Furesø Avis er med på messen. Kig forbi vores stand og hils på os. Børnene kan i øvrigt deltage i en tegnekonkurrence på vores stand og vinde et gavekort til Farum Bytorv