Vi kan ikke være det bekendt

Bent Puggaard

Mølleparken 93

Jægerspris

Forældre, pædagoger og lærere kæmpede en stor kamp for egne og børnene i forbindelse med nedskæringerne i Ny Frederikssund Kommune. Had de har fået ud af det ligger ud i det uvisse, men fakta er, at de blev set og hørt.

Nedskæringerne rammer også vores gamle og især de svageste, der har hjælp behov, her har kampgejsten knap været så højtråbende, og her har besparelserne virkelig gjort ondt.

Rengøring nedsættes til 1 time hver 14. dag, gamle der ikke magter tøjvask kan få hjælp hertil, men kun ½ time hver 14. dag, hvem kan vaske og tørre tøj på den tid?

Også maden, der bliver spist, får en ordentlig tand op, her har vi en befolkningsgruppe, der ikke kan forsvare sig og ikke mange, der vil forsvare dem, så her er frit slag.

Skal vi høre vores politikere er Danmark et rigt land. Endda meget rigt. Det ses ikke på disse nedskæringer, vi kan ikke være dem bekendt.

I Jægerspris Kommune bliver der årligt hold en temadag, vor tingene bliver taget op. Her foreslog jeg borgmester Ole Find Jensen, at han kastede håndklædet i ringen, det faldt ikke i god jord. Nej, for så ville vi komme under administration.

Det er min faste overbevisning, at det ikke kunne blive dårligere, end det er nu. Jeg havde da gerne set Lars Løkke stå for disse nedskæringer og ikke en enig kommunalbestyrelse.