Venskabsløb for de dårligst stillede børn

Høng Skole er ambassadørskole for Red Barnet, og igen i år deltager skolen i Venskabsløbet.

Eleverne i grundskolen kan derfor glæde sig til at snøre løbeskoene og løbe penge ind til de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden.

Det foregår torsdag den 16. maj fra klokken 12.05 til 13.50.

Venskabsløbet handler om at gøre en forskel i flok, og at eleverne gør noget for børn, der har det svært.

Det er derfor ikke en intern konkurrence imellem eleverne, men det er noget, som de gør samlet som klasse/skole. Gennem løbet får de styrket fællesskabet og trivslen i deres klasse, de får bevæget sig, får viden om og indsigt i andre børns livsvilkår, og de samler penge ind til Red Barnet og organisationens vigtige arbejde.

Forude venter en dag med sammenhold, motion og velgørenhed. Der vil være to ruter for skolens elever. 0. til 1. klasse har en rute, der måler 750 meter og 2. til og med 6. klasse har en rute, der er 1000 meter.

Jo flere runder, de løber, des flere penge samler eleerne ind til Red Barnets arbejde.

Eleverne løber penge ind på to måder: Ved hjælp af private sponsorer og ved hjælp af virksomhedssponsorer.

Elevernes indsats kommer til at gøre en stor forskel.

Pengene, som de løber ind via Venskabsløbet, går til Red Barnets arbejde for at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden.

I Danmark bekæmper Red Barnet vold, overgreb og mobning. Red Barnet opbygger fællesskaber og arrangerer lejre og oplevelser i naturen for udsatte børn og deres familier.

Alle er velkomne til at komme og heppe på børnene.