Velkommen til fødselsdag i Høng Centret

Fødselsdag: Hvert år fejrer Høng Centret sig selv og alle kunderne med nogle raske dage, hvor butikkerne har presset priser og fundet gode tilbud, mens centerforeningen disker op med underholdning og forkæler kunderne med både pandekager, kaffe og lagkage, gymnastikopvisning og sidst, men ikke mindst, et vaskeægte Gurli Gris Show.

Torsdag den 28. fredag den 29. lørdag den 30 og søndag den 31. oktober er der gode tilbud rundt om i butikkerne. Torsdag er der åbent til klokken 19, fredag til klokken 19, lørdag til klokken 15 og det samme gælder søndag.

Fredag er der fokus på smagsprøver og rundt om i de forskellige butikker disker man op med lidt lækkerier, mens SuperBrugsen har man allieret sig med Lions, der rundt omkring vil være behjælpelig med at dele en lang række smagsprøver ud. Det drejer sig om alt fra Haribo slik til spændende øl fra Jacobsen.

Lørdagen byder på det store Gurli Gris show, samt gratis lagkage og kaffe, mens der om søndagen er stor gymnastikopvisning ved de dygtige piger fra Team Gym og efterfølgende er der gratis pandekager så lange lager haves.

Besøg dit lokale center og vær med til at fejre fødselsdag i den kommende weekend.