Varmer op til 50 km socialløb

Løbeklubben Nivå Trim gentager sidste års succes

Foto: Claus Beyer

Lørdag den 15. august afholder løbeklubben Nivå Trim et 50 km socialløb i Nivå by. Her handler det ikke om at løbe hurtigt, men om at være med.

Målet for nogle af deltagerne er at løbe 50 km, men det er også muligt at nøjes med mindre. Grundruten er 5 km og den kan man så løbe så mange gange, man lyster. Der tages ikke tid, og der er ikke præmier, da det er det sociale aspekt ved løb, som bliver dyrket. Arrangementet er åbent for alle og tilmelding er ikke nødvendigt. Der forventes cirka 50 deltagere.

Løbet starter og slutter ved bibliotekstorvet ved Nivå centret. Her vil der også være opstillet et bemandet depot, hvor der er vand og frugt, sponsoreret af Nivå Center Forening. Løbet starter klokken 9 om morgenen og slutter klokken 15. Man behøver dog ikke starte klokken 9, men kan løbe når man vil indenfor tidsrummet fra 9 til 15. Ruten, der løbes, fører forbi Nivå centeret, Nivå havn og Nivå Camping. Den er lettere kuperet og mest på fortove og store stier.

Løbet er en gentagelse af sidste års succes, hvor flere løbere fik løbet den længste strækning nogensinde. Noget lignende vil sikkert også ske for nogle af deltagerne denne gang.

Løbeklubben Nivå Trim har til huse i Nivå, hvor der trænes to – tre gange om ugen. Der er både træning for nybegyndere og for de mere erfarne. Ud over de varierede løberuter, der byder på flere distancer til hver træning, er der mulighed for at lave intervaltræning, outdoor-træning og coppers test med uddannede trænere. Som et nyt tiltag tilbyder Nivå Trim også børnetræning med leg og løb.