Vandhunde: Lærke og Pia sammen om at lære børn at svømme

Corinatiden har skabt nyt fællesskab mellem i Hørsholm Svømmehal, og de to kvinder tilbyder lige nu sommersvøm for de seks til ti-årige

De to velkendte ansigter i Hørsholm Svømmehal - Pia Hedegaard og Lærke A. Bregenhøj - byder for første gang på svømmeundervisning sammen. Foto: Privat
De to velkendte ansigter i Hørsholm Svømmehal – Pia Hedegaard og Lærke A. Bregenhøj – byder for første gang på svømmeundervisning sammen. Foto: Privat

De to Hørsholmkvinder Pia Hedegaard og Lærke A. Bregenhøj er begge ægte vandhunde, og de elsker at svømne.

Under coronalukningen af Hørsholm Svømmehal har fundet ud af, at de også deler samme passion: Nemlig at lære børn at svømme, så de på sikker vis kan begå sig i det våde element.

Det har resulteret i et nyt fællesskab, hvor de sammen tilbyder svømmeundervisning for de seks til ti-årige her i sommerferien.

Bankende hjerte

De kalder det 'Sommersvøm', hvor børnene i en time hver dag i en uge tilbydes koncentreret svømmeteknik krydret med sjove oplevelser og en masse vandglæde. Aktiviteten afholdes i ugerne 31 og 32.

"Jeg har et bankende hjerte for vand og børn, og for mig er det alfa omega at kunne give børn i vand en bevidst og tryg undervisning," siger Lærke A. Bregenhøj, der er ejer af den Private Svømmeundervisning i Hørsholm Svømmehal.

Hun har mange års erfaring i at undervise børn i svømning og har udviklet et svømmeBOOST.

Samarbejde giver mening

Pia Hedegaard var ikke i tvivl om, at det vil give så meget mening at starte et samarbejde med Lærke. Især i denne tid.

"Det er nyt, gennemtænkt og giver så meget mening at bringe det ind i Hørsholm Svømmehal," fortæller Pia Hedegaard efter at have hørt Lærkes idé om at slå de to erfarne vandglade kvinder sammen.

Pia har mange års pædagogiske erfaring i SFO og dermed arbejde med børn med en god evne til at skabe tryghed i børns indlæring af nyt, både på land og i vand.

Hun driver selv svømmeskolen Bobler & Gobler, som holder til i Breelteparken og i Hørsholm Svømmehal.

Læs mere på www.svommeundervisning.dk eller kontakt Lærke A. Bregenhøj på 20453234 eller mail: info@svommeundervisning.dk