Van Gaal beder publikum om forståelse

Bayern-træner Louis van Gaal kræver tålmodighed fra sit publikum efter åbningssejr på to sene mål i årets Champions League.

Van Gaal beder publikum om forståelse
Van Gaal beder publikum om forståelse

Resultatmæssigt fik sidste års Champions League-finalister fra Bayern München en glimrende start på årets turnering, da det blev 2-0 hjemme over AS Roma.

Men tyskerne og deres tilskuere på hjemmebanen skulle vente rigtig længe på målene. Først 10 minutter før tid blev det 1-0, da VM-profilen Thomas Müller på smukkeste vis hamrede bolden i mål helt ude fra den ene side af feltet.

Træner Louis van Gaal er tilfreds med begyndelsen og beder klubbens publikum om forståelse for, at det var en svær opgave at nedkæmpe et defensivt Roma-hold.

– Under de omstændigheder, som vi spillede under, så spillede vi virkelig godt. Publikum må forstå, at man bliver nødt til at bruge noget tid, når modstanderen står med 10 mand bag bolden, siger van Gaal.

Målscorer Thomas Müller er helt på linje med sin træner.

– Vi vidste, at vi skulle være tålmodige i en kamp som denne. I anden halvleg lod vi bolden arbejde, og dermed fik vi romerne kørt trætte, mener han.

Målet til 2-0 stod Miroslav Klose for.

I puljens anden kamp vandt Cluj, der for nylig fyrede holdets træner, med 2-1 over FC Basel.