Valseplænen indviet

Danmarks smukkeste Panna-bane taget i brug

Indvielse "Streetsoccer, Futsal og Panna" – der var en del fremmedord med i talen, da Annette Westh, formand for Sundhed og Kulturudvalget, lørdag formiddag inviede den nye aktivitetsplads på Valseplænen.

Rigtig mange børn og voksne var samlet lige midt i centrum af Frederiksværk, da Panna-banen blev taget i brug. En 8-kantet boldbane, skabt i hvid beton, af den lokale entreprenør Lars Voss.

Udover Panna-banen blev et rulle-spor indviet, et spor som kan benyttes til løbehjul, rulleskøjter samt gang med rollator tværs gennem selve plænen. På plænen står nu tillige et Living-Shelter i pileflet med pil fra Arresø Pil. Senere på sommeren vil der endvidere komme bænke eller anden form for siddemulighed.

Og selvfølgelig blev Panna-banen taget i brug med det samme.

Foreningen Streetsoccer 3300, der gør et enormt stykke socialt og sportsligt arbejde for børn og unge i kommunen, gav nogle fantastiske fif, tricks og finter i den svære kunst, at spille panna. En mod en – på den lille bane, hvor det at lave en panna, eller som det kaldes i almindeligt fodboldsprog – en 'tunnel' på modstanderen, er lig med en sejr.