Værløses herrer bliver i Basket-ligaen

Selvom Værløse Basketball Klub tabte nedrykningsspillet mod Falcon, blev holdet reddet på stregen

 Det har set sort ud for Værløses basketherrer på det seneste. Ikke mindst da de tabte nedrykningskampen mod Falcon og dermed stod til at rykke ned i 1. division til næste sæson. Men holdet blev reddet på stregen.

De to hold (Stevnsgade og Lemvig, red.) fra 1. division, der skal kæmpe om at vinde divisionen, har nemlig meddelt, at de ikke ønsker at rykke op i Basket-ligaen. Dermed bliver Værløses nedrykning suspenderet, og klubben kan således fortsat spille i Basket-ligaen.

"Stevnsgade ønsker ikke at rykke op, da deres hjemmebane ikke lever op til Basket-ligaens krav og derfor skal ombygges. Desuden har klubben ikke pt. det økonomiske fundament som kræves for at kunne være konkurrencedygtig i den bedste række", fortæller Henriette Hjorth fra Værløse Basketball Klub.

Værløses formand Kim Mikkelsen er glad for at forblive i ligaen.

"Vi ville da helst selv have afgjort vores fremtid ved at slå Falcon i nedrykningsspillet. Det lykkedes så ikke, men selvom vi har fået pladsen foræret, er jeg glad for, at vi kan blive i ligaen. Jeg synes, at vi holder nogle fantastiske kamparrangementer i Søndersøhallen og især i Farum Arena med masser af underholdning, god stemning og mange tilskuere. Det skal vi blive ved med, og så skal vi selvfølgelig oppe os på det sportslige område. Det er jeg sikker på, at vi er i stand til, eftersom vi har haft en sæson med masser af skader og udskiftning blandt nøglespillere. Jeg håber og tror, at vi kommer styrket til næste sæson", lyder det fra formanden.

hhs