Vær positiv

Peter Brinch(K)

Skovhusegade 28

4772 Langebæk

 

Der tales meget om økonomi i disse dage og det er skam også vigtigt. Men vær nu positiv over udviklingen i vores område, for der sker ganske en del. 

Vilde Vulkaner, Waves Festival, Folkemøde Møn, Borgcentreret, Stars, Hotel Frederiksminde, Camønoen, Fransk forår, Møns klint, ?Tirsdags marked?, Open air movie i Vordingborg og Stege og så har jeg helt sikkert glemt tusinder af andre gode arrangementer. Vordingborg kommune vælter sig i aktiviteter og driftige mennesker, det skal vi være stolte af. 

 Intet er perfekt, men udvikling er nødvendig og så er det da dejligt at der sker noget i vores område for eksempel i form af et nyt Vandhus, nyt Borgercenter, Biosfære Møn, Panteren, Afkørsel 41, renovering af skoler, ombygning af plejebolig Solvang, kunstgræsbane(vi har fået et serie 1 hold) og en masse andre projekter jeg ikke husker. 

Og ja der er stadig problemer som skal løses, ting der kan gøres bedre og penge der skal spares. Man lad os dog i det mindste glædes over det, der går den rigtige vej, som vi kan få glæde af på sigt. Jeg ser personligt frem til at kunne tage børnene med i Vandhus og nyde at vi nu også i Vordingborg har sådan et tilbud. 

Og hvorfor så ikke glæde os over, at næste års bugdet er besluttet på tværs af partierne. For på den led kan vi forhåbentlig være sikre på at det ikke er ?beskidte venstre?, ?uartige Socialdemokrater? eller ?kække konservative?, der  er ude på at køre kommunen i sænk. 

Rigtig god sommer til jer alle.