Uvelse besejrede Lynge i lokalopgør

I sommervarmen fik Uvelse hentet sæsonens sjette sejr, da man hjemme vandt med 4-2 over Lynge-Uggeløse

Foto: Jesper Frank Christensen

Solen skinnede over Uvelse Stadion, da Uvelses bedste fodboldmandskab lørdag eftermiddag tog imod lokalrivalerne fra Lynge-Uggeløse i serie 4 i en duel om placeringer i midten af tabellen. Uvelse kunne med en sejr sikre sig en top 5 placering, og det blev da også til tre point, da hjemmeholdet vandt med 4-2.

En af Uvelse-holdets største svagheder i årets turnering har været skarphed i angrebsspillet, hvor alt for mange chancer er blevet brændt. Det blev der dog lavet om på i lørdagens kamp, som kun var syv minutter gammel, da Søren Ebbesen efter et flot Uvelse-angreb blev sendt af sted alene imod Kasper Pedersen i Lynge-målet, og angriberen sendte stensikkert bolden i kassen til en hurtig 1-0 føring. Efter 25 minutter var Søren Ebbesen igen på pletten og udnyttede et koks i gæsternes forsvar til sin anden scoring i kampen. Hermed lignede det en sikker Uvelse-sejr, men mod slutningen af første halvleg kom Lynge tilbage i kampen, da en af gæsternes bedste på dagen, Jakob Schultz, erobrede bolden og serverede en perfekt aflevering for Morten Rasmussen, som gjorde det til halvlegsresultatet 2-1.

Uvelse kom stærkt ud fra pausen og kunne have lukket kampen i de første minutter af anden halvleg, men stolpen og en meget stærkt spillende Kasper Pedersen i Lynges mål gjorde, at spændingen fortsat var intakt. Der skulle endnu en foræring til, før Uvelse kunne gøre det til 3-1 ved Frederik Bahnsen, og da Dennis Jensen kort efter gjorde det til 4-1 på oplæg af Søren Ebbesen, var kampen reelt lukket. Lynge fik reduceret ti minutter før tid ved Morten Rasmussen på oplæg af indskiftede Steven Brooks, men flere mål blev det ikke til, og Uvelse kunne sætte tre fortjente point ind på kontoen.

Uvelses bedste på dagen var angrebsduoen Søren Ebbesen og Frederik Bahnsen, men også Mikkel Bjarnested spillede en solid kamp i forsvaret. "Forskellen er, at vi sparker chancerne ind i dag. Det har kostet mange point, at vi ikke har scoret på vores chancer" fortæller Uvelse-træner Bjarke Kjeldsen, som dog alt i alt er godt tilfreds med sæsonen, der slutter med en placering i top 5.