Ungt talent spiller med de store

Benjamin Henry glæder sig til at spille mod nogle af verdens bedste golfspillere til Made In Denmark i de kommende dage.
Benjamin Henry glæder sig til at spille mod nogle af verdens bedste golfspillere til Made In Denmark i de kommende dage.

Den 23-årige professionelle golfspiller Benjamin Henry Poke deltager i Made in Denmark i Himmerland i weekenden

Vallensbæk: Der bliver kamp til stregen, når European Tour-turneringen Made in Denmark afvikles på Himmerland Golf & Spa Resort i de kommende dage. Og golfakademiet hos CGC i Vallensbæk kan med stolthed præsentere deres elev Benjamin Henry Poke som deltager.

– Det er første gang, at jeg skal spille på så højt et niveau mod nogle af verdens bedste. Så det glæder jeg mig rigtigt meget til, siger Benjamin Henry Poke, der bor i Lejre ved Roskilde.

Den 23-årige professionelle golfspiller er udtaget på et såkaldt wildcard, og han er oppe imod 150 verdensrangliste-spillere, hvor af kun 19 er danske – heriblandt Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Søren Kjeldsen og Andreas Hartø.

Den nye Ryder Cup-kaptajn Darren Clarke er bare en af de helt store udenlandske topnavne på plakaten.

Benjamin Henry Poke ligger nummer 14 på Nordic League-ranglisten, der består af golfturneringerne Ecco Tour og Nordea Tour i Norge, Sverige og Finland.

Benjamin Henry Poke har i år vundet to vigtige turneringer nemlig Ecco Tour i Silkeborg og Nordea Tour i Norge.

Made in Denmark spilles over fire dage, og halvdelen af spillerne bliver sorteret fra på de første to dage, inden finalerunderne spilles lørdag og søndag.

Til daglig modtager Benjamin Henry Poke træning hos sin far David Poke, der cheftræner på golfakademiet i CGC Vallensbæk.