Ulvemosehuset atter på vej til at sætte dagsordenen

Ny kommunalbestyrelse skal beslutte, hvordan området skal udvikles

Der går yderligere nogle måneder, før Hørsholms kommunalpolitikere skal snakke mere om, hvad der skal ske med den grund i Rungsted, som rummer både Fritidshuset og Ulvemoshuset.

På sit seneste møde besluttede Økonomiudvalget på et lukket punkt med titlen "Fortsat projektudvikling af Vestre Stationsvej 12 mfl." at tage sagen på dagsordenen i marts næste år. Sagen om netop Fritidshuset og ikke mindst Ulvemosehuset var sammen med Hannebjerg-sagen 'varm' i valgkampen.

Især forældre til børn i Ulvemosehuset protesterede kraftigt mod planerne om at sælge grunden med Fritidshuset og Ulvemosehuset, som betyder, at Fritidshusets brugere skal genplaceres og Ulvemosehusets ca. 45 børn skal flyttes til en anden daginstitution.

Ifølge strategien "Velfærd frem for mursten" er det nemlig planen, at der skal bygges en daginstitution i tilknytning til Rungsted Skole.

Ugebladet erfarer imidlertid, at den strategi er på vej til at blive sparket til hjørne til fordel for en mere grundlæggende diskussion om, hvordan den store efterspørgsel efter daginstitutionspladser i Rungsted-området skal håndteres.

Blandt andet har Børne- og skoleudvalget og Økonomiudvalget besluttet at lade et forslag fra Liberal Alliance om at undersøge muligheden for at købe to Rungsted-villaer og indrette børnehaver i dem til blandt andet Ulvemosehusets børn indgå i "kommunens samlede forvaltning af kommunens ejendomme", som det er formuleret.