Uheldig HB Køge-spiller er dybt rystet

HB Køges uheldige forsvarer Nicklas Svendsen, der lavede to selvmål og begik et straffespark i nederlaget mod OB, er dybt rystet over sin præstation.

HBKs Niclas Svendsen (tv) i dyst med OBs Rurik Gislason. Køge-spilleren vil næppe huske tilbage på kampen med glæde. Han lavede to selvmål og begik straffespark.
HBKs Niclas Svendsen (tv) i dyst med OBs Rurik Gislason. Køge-spilleren vil næppe huske tilbage på kampen med glæde. Han lavede to selvmål og begik straffespark.

To selvmål og et straffespark kunne HB Køges Nicklas Svendsen se tilbage på efter nederlaget til OB på 1-3 i SAS Ligaen. Den uheldige forsvarsspiller kunne efterfølgende næsten ikke fatte, hvad der var overgået ham.

– Det er det værste, jeg har oplevet som spiller. Jeg føler egentligt ikke, at jeg spillede en dårlig kamp, men alligevel står jeg her bagefter og har kostet tre mål. Det er helt grotesk, siger en tydeligt rystet Nicklas Svendsen.

Selv om HB Køge spillede en fornem kamp, var det efterfølgende svært for Nicklas Svendsen at finde noget positivt frem.

– Jeg er helt vildt skuffet. Nederlag gør altid ondt, men denne gør specielt ondt på mig, siger forsvarsspilleren.

Hans træner, Auri Skarbalius, var dog slet ikke så utilfreds efter kampen, men kunne derimod se perspektiver.

– Dette nederlag kan vi i det mindste bruge til noget. Vi spillede en utrolig flot kamp, og det har jeg rost spillerne til skyerne for. Vi kan tage mange ting med fra kampen, og selv om vi stadig lukker for mange mål ind, så er det i dag uheldet, der er imod os. Så lykken skal nok vende, og når vi spiller, som vi gjorde i dag, skal vi nok få flere point, lyder det fra Auri Skarbalius.