Ufo og Yepha i Ungecentret

Den 8. dec. slår Ungecenter på Møllevej 11 i Nivå dørene op for et brag af en ungdomsfest, hvor den storhittende rapduo Ufo & Yepha underholder med blandt andre deres kæmpe hits 'Hængekøjen' og 'Op med håret'.

Festen starter kl. 20 og dørene lukkes kl. 21.00, hvor Ufo & Yepha går på scenen. Efter Ufo & Yepha overtager diskoteket Clubsound scenen og spiller til festen slutter kl. 24.00.

– Ideen med at få så stort et navn til at spille for de unge er selvfølgelig at give kommunens unge en rigtig god aften. Men det er da klart at vi også håber, at festen vil være med til at de unge får øjnene op for de rigtig gode faciliteter, som Ungecenter tilbyder, siger klubkoordinator Karsten Bo Baden.

Under hele festen vil der være voksne tilstede, dels medarbejdere fra Ungecenter og dels en række frivillige forældre, for at sørge for at festen forløber uden problemer og være parat til at hjælpe de unge, hvis de skulle få brug for det. Da det er de unges fest vil de voksne blot være som fluer på væggen.

Det er jo også en oplagt mulighed for at vise kommunens unge og deres forældre at fester godt kan være sjove samtidig med at de foregår i trygge rammer uden alkohol og uroligheder", supplerer SSP-teamleder Michael Winther. Der serveres ingen form for alkohol men Nivå-Kokkedal Fodboldklub (NKF) har lovet at stå for salg af sodavand og slik.

Unge fra 7. klasse til 18 år kan købe billetter i deres lokale ungdomsklub. Billetterne koster kun 25 kr. stykket. Der kan desuden købes billetter ved indgangen, men så koster de 50 kr.

Da festen

kun

er for unge fra Karlebo og Fredensborg-Humlebæk kommuner er det vigtigt, at de unge husker at medbringe sygesikringsbevis eller Ungekort.