Udskældt byggeri i stoppet i 14 dage

Der skulle have været foretaget en høring. Den kommer nu, siger udvalgsformand

Et enigt Plan- og Miljøudvalg har mandag besluttet, at der skal gennemføres en partshøring omkring nybyggeriet på Kirkestræde 5 i Annisse, og byggeriet skal stoppes, mens der foretages høring og ny vurdering af byggesagen. Det er en ny juridisk gennemgang af den bevarende lokalplan, udvalget nu reagerer på. Det skriver netmediet www.gribskovonline.info

"Vi har ønsket at være på fuldstændig juridisk grund i sagen, og derfor har lokalplanens ordlyd været gransket meget indgåede af vores jurister, og resultatet er, at der med rimelighed skulle have været foretaget en høring af byggeprojektet hos naboerne, herunder Annisse Menighedsråd, idet byggeriet udføres på en grund, der ligger lige op til 'Huset i Kirkestræde', menighedshuset. Vi giver også Annisse Lokalråd og Annisse Borgerforening mulighed for at forholde sig til projektet", forklarer udvalgsformand Jesper Behrensdorff (C) til gribskovonline.info.

Mens høringen, der står på i 14 dage, og den efterfølgende byggesagsbehandling foregår, skal byggeriet stoppes. Ansøgningen om byggetilladelse behandles helt forfra.

Gisli