Udbud af rengøring skydes igen

Foto: JØRGEN JESSEN
Arkivfoto 2002-- Kvinderne må stadig tage det tungeste slæb med indkøb, hentning af børn og madlavning, selv om både far og mor har fuldtidsarbejde. Med daglige gøremål og en arbejdsuge på 37 timer kan kvinderne snildt knokle næsten 60 timer om ugen, hvis de daglige gøremål i hjemmet medregnes. Se RB 24.01.2007 14:35. (Foto: JØRGEN JESSEN/Scanpix 2007)
Arkivfoto 2002– Kvinderne må stadig tage det tungeste slæb med indkøb, hentning af børn og madlavning, selv om både far og mor har fuldtidsarbejde. Med daglige gøremål og en arbejdsuge på 37 timer kan kvinderne snildt knokle næsten 60 timer om ugen, hvis de daglige gøremål i hjemmet medregnes. Se RB 24.01.2007 14:35. (Foto: JØRGEN JESSEN/Scanpix 2007)

1. juni er ny skæringsdato for, om rengøringen i Holbæk Kommune kommer i udbud.

Sagen var på Økonomiudvalgets dagsorden onsdag. Her udskød man afgørelsen, indtil udvalget er blevet præsenteret for medarbejderne syn på sagen, skriver Nyhedsbrevet 3F.

Den lokale 3F-afdeling har længe kritiseret, at rengøringsassistenterne er blevet holdt uden for planerne om at udbyde rengøringen på skoler, daginstitutioner og kontorer. Sine Agerholm, medlem af økonomiudvalget for Socialdemokraterne, mener også, at kommunen har kludret i processen.

– Nu skal vi have at vide, hvad medarbejderne ser af plusser og minusser. Vi skal have deres synspunkter at forholde os til, inden vi træffer en beslutning, siger Sine Agerholm.