Tyvstart på badminton-sæsonen

badminton: Tirsdag den 4. august tyvstartede 16 spillere badminton-sæsonen. Det foregik i Gribskovhallen i et samarbejde mellem DGI og Græsted Badmintonklub. Der var fri tilmelding til det, der blev kaldt KICK-OFF og 15 af de tilmeldte kom fra Græsted Badmintonklubs egne rækker.

"Det er første sæson DGI forsøger sig med denne type arrangement. På grund af en mindre renovering i hal 1, havde vi kun hal 2 til rådighed, men vi håber succesen vokser, så vi næste år kan bruge begge haller her i Gribskovhallen", udtaler ungdomsformand Heidi Mikkelsen.

Trænerteamet bestod af cheftræner fra Skovshoved, Philip Fagralid og Græsteds lokale træner gennem mange år, Jesper Højberg Andersen. Trænerne sikrede, at alle fik støvet teknik, benarbejde og boldføling af, og der blev trænet med høj intensitet og socialt samvær i et skønt mix fra kl. 9 til 15.

Hvis man er interesseret i at starte til badminton, kan man møde op i Gribskovhallen mandag, onsdag og fredag til de almindelige træninger, eller læse mere på gbtk.dk/ungdom.