Tuborg støtter svømning i Ledøje-Smørum

LSI svømmeklub har fået 25.000 kroner fra Tuborgfondet. Pengene skal gå til aqua spinning, der er blevet meget populært

Foto: Jesper Kappel

Det er ikke hver dag, at man får en gave, men en gang imellem kan man være heldig. Det er netop, hvad Ledøje-Smørums Svømmeklub under LSI har været. For kort tid siden har klubben fået 25.000 kroner af Tuborgfondet til holdene i aqua spinning.

"Vi siger tusind tak for støtten. Vi startede op med aqua spinning i oktober 2009 og er nu oppe på syv hold i løbet af ugen.. Så det er blevet en stor succes og det er vi rigtig glade for," siger Susanne Hold, der er formand for svømmeafdelingen.

aqua spinning er en super effektiv og sjov form for motion, som sætter forbrændingen og konditionen i vejret, fortæller Susanne Hold. Sporten kan dyrkes af alle, ung som ældre og alle størrelser. Ben, arme og mave- alle muskler kommer i gang.

aqua spinning har da også været med til at gøre svømmeklubben endnu mere populær end den var i forvejen,.

"Vi har i LSI svømmeklub cirka 550 medlemmer, som er fordelt, på de 37 timer vi har fra mandag til søndag i svømmehallen på Boesagerskolen. Ved opstart af denne sæson har vi fået lov til også at benytte søndagen, så der er blevet plads til nogle flere hold og dermed flere medlemmer, hvilket betyder, at vores venteliste er blevet en del mindre," fortæller Susanne Hold.

Bassinet på Boesagerskolen er et skolebassin, der måler omkring 6 x 17 meter, hvilket er fint til især de mange børnehold og aqua spinning, da cyklerne kan placeres i næsten hele bassinet. Men klubben håber på, at man i fremtiden kan få lidt bedre forhold.

"Det kniber lidt med især dame/pige omklædningsfaciliteterne. Rummene trænger til en renovering, og der er utrolig koldt, når frosten sætter ind. Vi mangler også plads til vores rekvisitter, især efter vi har fået aqua spinningscykler," siger altså Susanne Hold.