Trist læsning fra Liberal Alliance

Jeg undrede mig en hel del, da jeg her i lokalavisen læste, folketingskandidat for Liberal Alliance, Tommy Højegaads, svar på mit læserbrev.

Højegaard kritiserer nemlig, at jeg ønsker at sætte en stopper for grundskyldens himmelflugt i Egedal. Han skriver direkte, at "i Egedal er grundskylden ikke det største problem". Men man må altså konstatere, at han og Liberal Alliance ikke synes at det er et væsentligt problem, at en gennemsnitlig boligejer i Egedal skal betale 16.010 kroner og at dette beløb i 2018 vil være steget til 18.388 – og her er der vel at mærke tale om penge der allerede er betalt skat af én gang! Det er enormt trist for boligejerne at Det Konservative Folkeparti nu har mistet en samarbejdspartner i kampen for at sænke den grotekst stigende grundskyld.

Ja, skatteprocenten er også et problem, men jeg kan som folketingskandidat ikke gøre meget ved den kommunale skatteprocent. Det jeg derimod kan gøre, hvis jeg bliver valgt til Folketinget, det er at kæmpe for, at ejendomsvurderingerne bliver fastfrosset og at hele lovgivningen omkring grundskylden bliver til øget gavn for boligejerne. Det vil give mange mennesker tryghed, og så undgår vi at mennesker bliver nødt til at flytte fra hus og hjem, fordi de ikke kan betale den stigende grundskyld. Husk på, at det jo ikke er alle boligejere der ville have gavn af at skatteprocenten bliver sænket (selvom det ville være dejligt), derfor er grundskylden vigtig – også fordi at den reelt i kroner og øre er mere end dobbelt så stor som angivet ovenfor, da man jo allerede har betalt skat af de penge som man skal betale sin grundskyld med.

Jeg håber at Liberal Alliance og Tommy Højegaard vil komme tilbage i kampen – meget gerne på boligejernes og Det Konservative Folkepartis side!