Trefor forlænger som navnesponsor for OB’s stadion

Odense Sport & Event har forlænget aftalen med Trefor, så den gælder frem til sommeren 2018.

Trefor forlænger som navnesponsor for OB''s stadion.
  BV: - arkiv -OB - Sønderjyske - TreFor Park - Superliga Fodbold. 5 - 0 Her gult til en ikke helt tilfreds Anders Møller Christensen (OB) Dommer Michael Johansen med gult.
Trefor forlænger som navnesponsor for OB''s stadion. BV: – arkiv -OB – Sønderjyske – TreFor Park – Superliga Fodbold. 5 – 0 Her gult til en ikke helt tilfreds Anders Møller Christensen (OB) Dommer Michael Johansen med gult.

OB's hold i Alka Superligaen skal også i de næste tre sæsoner kalde sin hjemmebane for Trefor Park.

I en pressemeddelelse oplyser Odense Sport & Event, at man har forlænget aftalen med energikoncernen Trefor for yderligere tre år, så den strækker sig frem til sommeren 2018.

Adm. direktør i Odense Sport & Event, Ole Bang Nielsen, er glad for forlængelsen af aftalen.

– Vi har haft et vældig godt samarbejde med Trefor på mange forskellige områder, og med en forlængelse af aftalen viser Trefor, at de har været ligeså tilfredse, som vi har, siger Ole Bang Nielsen og tilføjer.

– Det vidner om, at vores sponsorer får et stort udbytte af at være en del af det stærke netværk, der omgiver OB og Odense Sport & Event.

OB har siden 2010 kaldt sin hjemmebane for Trefor Park.

Det fynske islæt i Superligaen indleder forårssæsonen 23. februar mod FC Midtjylland. Det sker dog på udebane i Herning.