Tre oplagte steder at lytte en lydbog igennem på

I takt med at podcasts er blevet mere og mere populært de seneste mange år, er det også på tide at kigge tilbage på det som kom før podcasten. Lydbøger har været på markedet i rigtig mange år nu, og mange danskere er begyndt at lytte mere og mere til deres yndlingsforfattere gennem lydbøger frem for fysiske bøger. Flere bogforhandlere er også begyndt at tilbyde lydbøger frem for kun at have salg af fysiske bøger. Dette er blandt andet tilfældet for Saxo, som med deres streamingtjeneste giver deres kunder mulighed for at lytte til en masse dejlige bøger via lydbøger online, hvilket gør brugsmulighederne langt flere for dig som forbruger.

Når solen skinner og man bare vil slappe af

Et af tidspunkterne, der er allermest oplagte at benytte sig af lydbøger er når man bare gerne vil slappe af i solen. Før i tiden har det været muligt at gøre med en bog. Man satte sig i solsengen og læste los, mens man forsøgte at blive sommerbrun. I forsøget på at få sol og læse samtidig kan det være svært at finde afslappende positioner at ligge eller sidde i. Her er det en fordel at benytte sig af lydbøger, da man har nemmere ved at finde afslappende stillinger med høretelefoner i ørene.

På farten – lydbogen er din bedste ven

Mange mennesker har problemer med at læse og rejse samtidig. Ofte bliver man køresyg eller svimmel, hvis først man begynder at læse for eksempel i en bil eller i toget. Det er problematisk for en togtur eller en lang køretur i bilen med familien kan være kedelig. I dette scenarie er lydbogen din bedste ven. Hent lydbogen ned på mobilen og smid høretelefonerne i igen, og læn dig tilbage, mens de mange timer bare forsvinder. Lydbøger skal heller ikke opbevares og derved kan man have tusindvis af lydbøger med på ferie.

Turen i fitness virker meget kortere med en lydbog

Nogle træner til vild hip-hop eller hård rock for at kunne pumpe sig selv op til at træne. Andre skal bare have træningen overstået og være så gnidningsfri som muligt. Her kan en god lydbog være med til at hjælpe stort set alle. Under en træningssession kan man nå at høre mange sider af sin lydbog og over en lang række træninger kan man få kørt en masse lydbøger igennem.