Tre medaljer til Søllerød-svømmer

Søllerøds Svømmeklubs talent Christoffer Andersen tog tre medaljer, da klubbens juniorsvømmere i weekend deltog ved De Danske Svømmemesterskaber i Aalborg

I sidste uge var det årgangssvømmerne, der imponerede ved DM i Bellahøj, og i går vendte Søllerød Svømmeklubs lidt ældre junior-svømmere så hjem fra Aalborg, hvor De Danske mesterskaber for juniorer fandt sted.

Og det var en flok trætte, men også meget glade og stolte svømmere, der søndag nat igen kunne få lov at kravle ned i deres egen seng efter fem dage i det nordjyske, fremgår det af en pressemeddelelse.

I alt havde seks svømmere fra Søllerøds lille juniorårgang svømmet stærkt nok i foråret til at kvalificere sig til årets største og præstigefyldte mesterskaber. Og ikke nok med, at de havde kvalificeret sig. De formåede også at svømme sig i 17 finaler og svømme et hav af personlige rekorder.

Den stærkeste figur gjorde Søllerøds store talent, Christoffer Andersen, der tog to imponerende guldmedaljer favoritdisciplinerne 1.500 meter fri, 400 meter fri samt en sølvmedalje i 200 meter fri.

Christoffer Andersens medaljer er ekstra imponerende, da han er førsteårsjunior og således svømmer mod svømmere, der er et eller to år ældre end han selv.

adk