Tre biler involveret i voldsom trafikulykke

En 32-årig mand fra Skævinge overså en overhalende bil

Tre biler var mandag aften klokken 19.10 involveret i en voldsom trafikulykke på Amtsvejen ved Skævinge.

Ulykke skete, da en en 40-årig mand, der kommer fra Hundested, var i gang med at overhale en bil, der blev ført af en 32-årig mand, der ligeledes kommer fra Hundested.

Den 40-årige og 32-årige mand kørte i vestlig retning – altså i retning mod Frederiksværk – men mens den 40-årige mand var i gang med sin overhaling, drejede en 32-årig mand fra Skævinge ud på Amtsvejen fra en sidevej uden at overholde sin vigepligt og ramte den overhalende bil, der blev skubbet ind i den 32-årige mands bil.

Bilen, der blev ført af den 32-årige mand fra Hundested, blev skubbet ned i grøften, og manden sad teknisk fastklemt, hvilket vil sige, at han ikke kunne komme ud af bilen, og redningsmandskabet måtte derfor redde ham ud af bilen.

Hverken bilisten fra Skævinge eller den 41-årige mand kom til skade, men den 32-årige mand fra Hundested måtte en tur til kontrol på skadestuen. Han skulle dog ikke være kommet alvorligt til skade, oplyser politiet.

Ulykken skabte en del trafikale problemer i området, men det var dog ikke nødvendigt at spærre vejen på noget tidspunkt.

Den 32-årige mand fra Skævinge er nu blevet sigtet for ikke at overholde sig vigepligt, oplyser Nordsjællands Politi til Hillerød Posten.