Trafikaos-kampagne fortsætter

Af Kim Jensen, Konservative Halsnæs & Peter Nørris Dalsgaard, formand Konservative Halsnæs.

TRAFIK I skrivende stund her små 14 dage efter valget kan vi gøre del status på vores lille Halsnæs Trafikkaos kampagne, som havde til formål at gøre opmærksom på de trafikale udfordringer som borgerne møder hver dag, primært i bil, dog er det vist ikke en overdrivelse at sige at der også er udfordringer med den kollektive trafik samt når man er på cykel igennem Halsnæs´s smukke natur.

Kampagnen løber på nettet frem til den 31.12.2017 og herefter lukkes den ned og underskrifter fra denne samt de fysiske papirer som blev indsamlet sendes til Steffen Jensen som kommunens nye borgmester.

Vi har indsamlet ca. 185 underskrifter og i valgkampen manglede der ikke mundtlig opbakning fra mange af de andre partier om den gode intention i vores kampagne, selv den nye borgmester afleverede sin underskrift til Kim på et valgmøde i Ølsted og de fleste partier var jo stort set enig om problemet med trafikken i deres egne valgprogrammer.

Så kom nu af busken og få skrevet under her: https://www.wechange.dk/indsamling/halsnaes-trafikkaos-429/ inden den 31.12.2017.

Det er jo soleklart at hvis ikke der er mange underskrifter fra borgere som støtter op om at der mangler opmærksomhed fra Christiansborgs side til de trafikale udfordringer i vores område af Nordsjælland, så vil det jo virke lidt hult og ligegyldigt, når vores borgmester en dag render på trafikministeren for at gøre opmærksom på et problem, som kun få hundrede gad skrive under på.  Valgkampen er slut, så skriv under på, at der er et problem med trafikken i Halsnæs og det er på tide at der ses mere i vores retning for at finde løsninger på dette end den evindelige snak om ekstra motorveje forbi 17. kartoffelrække i Vestjylland.

Det er lobbyarbejde som baner vejen for mangen en ændring af forskellige udfordringer i det danske samfund, Halsnæs trafikkaos er en blandt mange, så det gælder om at være lidt vaks ved havelågen, hvis der skal ske noget i de næste par år.