Torbjørn Sindballe fortæller

Foto: Jesper Berg

Den perfekte præstation. Det er overskriften, når Torbjørn Sindballe tirsdag den 29. april fortæller sin historie i Sognegården på Barakstien 2. Det er Hørsholm Bibliotek, som præsenterer den tidligere professionelle triatlet fra kl. 19 til 21.

Denne aften fortæller han sin historie om kampen for at blive den bedste i verdens hårdeste sportsgren, om ofrene såvel som glæderne ved at jagte sit yderste potentiale og om den dramatiske afslutning på karrieren, hvor livet for en stund blev væltet på hovedet.

Han sætter specielt fokus på, hvordan man mentalt arbejder med at holde fokus på sit personlige mål, trods ulige odds og konstant modgang, og kobler sine mange praktiske erfaringer med præstationspsykologisk forskning til en medrivende beretning, der inspirerer dig til at sætte handling bag dine drømme.

Torbjørn Sindballe er tidligere verdensmester i triatlon og den hidtil eneste dansker, der har opnået en podieplacering ved Hawaii Ironman. Han arbejder i dag som Performance Coach i Running26,