Toptrænere til Øresund Tennis

Carl Bermanfra Sverige og Dean Petersen fra Kroatien vil styrke træningsmiljøet på tennisbanerne

Foto: Bo Hilsted

Øresund Tennis fortsætter sin positive udvikling. I bestræbelserne på at udbygge kvaliteten i træningen har Øresund Tennis ansat to toptrænere fra den absolut øverste hylde til at supplere sportschef Kim Horneman: 

Dean Petersen som oprindelig er fra Kroatien og tidligere trænet deres Davis Cup hold (landshold) og selv vundet over wimbledonmester Goran Ivanisevic. Dean har arbejdet med HIK's elitedivisionshold de sidste mange år. Dean suppleres af Carl Bermann som indtil få for år siden spillede professionelt og bl.a. har repræsenteret det svenske Davis Cup hold.

Formand Lars Gulmann er begejstret for ansættelserne af de to meget kompetente trænere, som han betegner som et scoop for Øresund Tennis.

Juniorchef Henrik K. Christensen supplerer "Det skal understreges, at ALLE medlemmer i Øresund Tennis vil få glæde af ansættelsen af Dean og Calle, som bare vil øge kvaliteten i træningen generelt. Og de skal selv træne minitennisbørn og nogle af vores ældre seniorer – og selvfølgelig også vores bedste turneringsspillere, som nok vil kunne se frem til at der bliver skruet en del op for intensiteten". 

Øresund Tennis åbner sæsonen med standerhejsning henholdsvis 16. april (Humlebæk), 17. april (Fredensborg) og 24. april (Nivå-Kokkedal), hvor alle medlemmer og andre interesserede er velkomne.