Topscorer skadet i sidste kamp inden mellemspillet

Hørsholm 79ers Layne Murpby pådrog sig skade i ankel og knæ i storsejr over Værløse

Foto: Picasa
Hørsholms mest reboundende og scorende spiller Layne Murphy kan blive svær at undvære i mellemspillet, hvor Hørsholm på trods af sejren i grundspillet kommer i den sværeste pulje.
Hørsholms mest reboundende og scorende spiller Layne Murphy kan blive svær at undvære i mellemspillet, hvor Hørsholm på trods af sejren i grundspillet kommer i den sværeste pulje.

Hørsholm 79ers afsluttede Dameligaens grundspil med en stensikker sejr over lokalrivalerne fra Værløse på 88-53, men det blev overskygget af, at Hørsholms topscorer Layne Murphy måttes båres af banen med lige under tre minutter igen af kampen med en skade i ankel og knæ.

Det vides endnu ikke, hvor slem skaden er, men Hørsholms mest reboundende og scorende spiller kan blive svær at undvære i mellemspillet, hvor Hørsholm på trods af sejren i grundspillet kommer i den sværeste pulje.

Hørsholmtræner Jesper Krone, som inden kampen forlængede aftalen med klubben indtil sommeren 2022, var på trods af den gode tredje periode heller ikke tilfreds med kampen.

"Det var en storsejr på tavlen og det var en god tredje periode, der skabte det forspring, men resten synes jeg ikke var så godt," sagde Jesper Krone efter matchen.

"Jo, vi har momenter, der er gode, hvor vi bevæger bolden og gør nogle gode ting, men vi spiller ufokuseret og tager en masse forkerte beslutninger. Når vi spiller mod Værløse, der mangler et par spillere, så bliver vi ikke straffet på samme måde, som vi vil gøre mod andre hold," slog cheftræneren fast.

Hørsholm fandt heller ikke svaret på Værløses kæmpetalent Juliana Okosun, der lagde ikke mindre end 31 point i kurven. Hun spillede mod tre af ligaens bedste store spillere, men den 17-årige U-landsholdsspiller scorede alligevel kampen igennem.

Mellemspillet starter i næste uge og foreløbig ligger det kun fast, at Hørsholm har en hjemmekamp onsdag 13. marts kl. 18.