To brande på kort tid: Politiet søger vidner

Foto: BRAND-ISHOJ.DK

En bil og en motorcykel blev natten til tirsdag, med kort tids mellemrum, brændt af ved boligbebyggelsen Ågården i Ishøj.

Vestegnens Politi betragter brandene som mistænkelige, og er gået i gang med en efterforskning. I den forbindelse vil man meget gerne høre fra vidner, der har bemærket noget i forbindelse med de to brande – det kan også være i tidsrummet op til. Har man oplysninger, kan man kontakte Vestegnens Politi døgnet rundt på telefon 43861448.

Den første melding kom kl. 00.40, hvor der var ild i en motorcykel i en tunnel i området ved Ågården 28. Østsjællands Beredskab i Taastrup hastede til stedet og fik hurtigt slukket branden, men motorcyklen udbrændte.

Brandfolkene var kun lige kommet tilbage på stationen, før alarmen gik igen. Klokken 01.20 kom der igen en melding. Denne gang om, at en bil var i brand på p-pladsen ved Ågården 38. Også i dette tilfælde fik brandfolkene hurtigt kontrol med flammerne.

Bilen var parkeret »for sig selv«, så ilden spredte sig ikke til andre biler på p-pladsen.

Vestegnens Politi vurderer ikke, at de to brande i Ågården i Ishøj har noget at gøre med skyderiet i Glostrup samme nat, selv om hændelserne skete inden for en relativ begrænset tidsperiode.