TMS-sejr med hiv og sving

Foto: Jens Wollesen

HÅNDBOLD: Efter en halvsløj første halvleg spillede TMS Ringsteds 1. divisionsherrer sig op i anden og endte med at slå Skive med 28-26.

Dermed røg der endnu to point ind på kontoen hos midtsjællænderne, som nu er oppe på tre sejre ud af lige så mange mulige i denne sæson.

Men det holdte hårdt søndag eftermiddag i Ringsted-hallen. TMS'erne virkede fra startfløjt uorganiserede og sløve i forsvaret, hvor gæsterne til gengæld fik lov til at tordne løs fra distancen. En disciplin som især Mark Betzer gjorde sig bemærket i. Seks mål nåede Skives højreback at score, inden det lykkedes for midtsjællænderne at lukke af.

Men efter dundertale fra TMS-træner Per Sabroe vågnede hjemmeholdet op, kom godt igen i slutningen af første halvleg og fortsatte de gode takter i de sidste 30 minutter. Især forsvaret begyndte at tage fra og i målet diskede Brian Jørgensen op med en lang række fantastiske redninger. Dét sammenholdt med fornuftigt angrebsspil, en række meget flotte mål fra Stig Bugge på højre- og Lasse Uth på venstrefløjen, Troels Jørgensen på venstre back og et par rigtig gode indhop fra bænken gjorde anden halvleg til en godkendt affære – og lidt til – for TMS'erne.

Da Brian Jørgensen ved stillingen 22-23 i 21. minut reddede et straffe vendte tingene for alvor. Fire minutter senere var hjemmeholdet foran 26-24 og derfra var det sådan set bare at køre den hjem for den gamle garde i TMS-truppen, som fik lov til at spille kampen til ende.

Læs mere om kampen i mandagens udgave af DAGBLADET.